Agencija za obalni linijski pomorski promet

 
 

[ Vijesti ]

Vijesti

8. svibnja 2014.

ODOBRENE PRVE SEZONSKE LINIJE

Upravno vijeće Agencije za obalni linijski pomorski promet je na svojoj sjednici održanoj dana 29. travnja 2014. godine dalo suglasnost za održavanje sezonskih linija u 2014. godini.

Nastavno na zahtjeve brodara Jadrolinije i MB Kapetan Luka – Ivan Tomić t.p. upućene u cilju ishođenja suglasnosti na red plovidbe kao i održavanja samih linija, Upravno vijeće pozitivno je odlučilo o upućenim zahtjevima brodara i odobrilo održavanje sezonskih linija u sezoni 2014. godine, kao i svakodnevno pristajanje u luci Milna na državnoj brzobrodskoj liniji 9603 a Split – (Milna) – Hvar.

Tako će brodar Jadrolinija od 30. svibnja do 28. rujna 2014. godine održavati dužobalnu trajektnu liniju na relaciji Rijeka – Split – Stari Grad – Korčula – Dubrovnik te od dana 13. lipnja do 14. rujna 2014. godine održavati brzobrodsku liniju na relaciji Split – Hvar - Korčula, a sve sukladno redovima plovidbe koji se donose u nastavku. Ističemo da se radi o linijama sezonskog karaktera pa će cijene biti drugačije od onih na redovnim linijama, a iste možete saznati na prodajnim mjestima i službenoj internetskoj stranici brodara Jadrolinija http://www.jadrolinija.hr/.

Brodar MB Kapetan Luka – Ivan Tomić t.p. od dana 15. svibnja do 18. listopada 2014. godine održavat će brzobrodsku liniju na relaciji Split – Milna – Hvar – Korčula –Dubrovnik, prema redu plovidbe u nastavku, a cijenama koje će istaknuti brodar MB Kapetan Luka – Ivan Tomić t.p na prodajnim mjestima i svojoj službenoj internetskoj stranici http://www.krilo.hr/.

Brodar Jadrolinija će također u razdoblju od 13. lipnja do 14. rujna 2014. godine, svakodnevno pristajati u luci Milna na državnoj brzobrodskoj liniji 9603 a Split – (Milna) – Hvar koju održava temeljem koncesijskog ugovora te za isto neće biti izmjena cijena prijevoza, dok će se već objavljeni plovidbeni red prilagoditi zbog pristajanja u luci Milna.

Dokument:
Red plovidbe za dužobalnu trajektnu liniju Rijeka – Split – Stari Grad – Korčula – Dubrovnik
Red plovidbe za brzobrodsku liniju Split – Hvar – Korčula
Red plovidbe za brzobrodsku liniju Split – Milna – Hvar – Korčula – Dubrovnik