Natrag

Datum: 02.12.2020.

ODABRAN BRODAR ZA ODRŽAVANJE LINIJE 9808 LASTOVO – KORČULA – DUBROVNIK I OBRATNO

Upravno vijeće Agencije za obalni linijski pomorski promet odlučilo je o ishodu natječaja za obavljanje javnog prijevoza s obvezom javne usluge na neprofitabilnoj državnoj brzobrodskoj linije 9808 Lastovo – Korčula – Dubrovnik i obratno.

Za održavanje linije 9808 Lastovo – Korčula – Dubrovnik i obratno odabrana je ponuda brodara Kapetan Luka – Krilo, vl. Ivan Tomić.

Pristigle su ukupno tri ponude sljedećih brodara: Krilo Shipping Company d.o.o., Adriatic Fast Ferries d.o.o. i Kapetan Luka – Krilo, vl. Ivan Tomić.

Temeljem odluke Upravnog vijeća Agencije za obalni linijski pomorski promet raspisan je natječaj za odabir brodara koji će pružati javnu uslugu javnog obalnog linijskog pomorskog prijevoza na državnoj brzobrodskoj liniji 9808 Lastovo – Korčula – Dubrovnik i obratno.

Rok za dostavu ponuda bio je 26. listopada 2020.godine do 10:30 sati te su po isteku tog roka u nazočnosti članova stručnog povjerenstva i predstavnika brodara u prostorijama Agencije za obalni linijski pomorski promet u Splitu otvorene ponude prispjele na natječaj.

Odluka o ishodu natječaja objavljena je u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske.