Natrag

Datum: 08.05.2014.

ODOBRENE PRVE SEZONSKE LINIJE

Upravno vijeće Agencije za obalni linijski pomorski promet je na svojoj sjednici održanoj dana 29. travnja 2014. godine dalo suglasnost za održavanje sezonskih linija u 2014. godini.

Nastavno na zahtjeve brodara Jadrolinije i MB Kapetan Luka – Ivan Tomić t.p. upućene u cilju ishođenja suglasnosti na red plovidbe kao i održavanja samih linija, Upravno vijeće pozitivno je odlučilo o upućenim zahtjevima brodara i odobrilo održavanje sezonskih linija u sezoni 2014. godine, kao i svakodnevno pristajanje u luci Milna na državnoj brzobrodskoj liniji 9603 a Split – (Milna) – Hvar.

Tako će brodar Jadrolinija od 30. svibnja do 28. rujna 2014. godine održavati dužobalnu trajektnu liniju na relaciji Rijeka – Split – Stari Grad – Korčula – Dubrovnik te od dana 13. lipnja do 14. rujna 2014. godine održavati brzobrodsku liniju na relaciji Split – Hvar – Korčula, a sve sukladno redovima plovidbe koji se donose u nastavku. Ističemo da se radi o linijama sezonskog karaktera pa će cijene biti drugačije od onih na redovnim linijama, a iste možete saznati na prodajnim mjestima i službenoj internetskoj stranici brodara Jadrolinija http://www.jadrolinija.hr/.

Brodar MB Kapetan Luka – Ivan Tomić t.p. od dana 15. svibnja do 18. listopada 2014. godine održavat će brzobrodsku liniju na relaciji Split – Milna – Hvar – Korčula –Dubrovnik, prema redu plovidbe u nastavku, a cijenama koje će istaknuti brodar MB Kapetan Luka – Ivan Tomić t.p na prodajnim mjestima i svojoj službenoj internetskoj stranici http://www.krilo.hr/.

Brodar Jadrolinija će također u razdoblju od 13. lipnja do 14. rujna 2014. godine, svakodnevno pristajati u luci Milna na državnoj brzobrodskoj liniji 9603 a Split – (Milna) – Hvar koju održava temeljem koncesijskog ugovora te za isto neće biti izmjena cijena prijevoza, dok će se već objavljeni plovidbeni red prilagoditi zbog pristajanja u luci Milna.

Dokument:
Red plovidbe za dužobalnu trajektnu liniju Rijeka – Split – Stari Grad – Korčula – Dubrovnik
Red plovidbe za brzobrodsku liniju Split – Hvar – Korčula
Red plovidbe za brzobrodsku liniju Split – Milna – Hvar – Korčula – Dubrovnik