Natrag

Datum: 15.10.2020.

U PROSTORIMA AGENCIJE ZA OBALNI LINIJSKI POMORSKI PROMET I DALJE OBVEZNO NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI

Odlukom o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od dana 12. listopada 2020. godine (NN 111/20), za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 uvodi se nužna mjera obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Maske za lice ili medicinske maske obvezni su na ispravan način, tako da cijelo vrijeme dok se nosi maska prekriva usta i nos, koristiti zaposlenici trgovačkih društava, ustanova i institucija koji rade sa strankama i stranke koje dolaze u ta trgovačka društva, ustanove i institucije.

Radi zaštite kako stranaka tako i djelatnika Agencije, obavještavamo stranke o obvezi nošenja zaštitnih maski pri ulasku i boravku u poslovnim prostorima Agencije. Osobama bez zaštitne maske neće biti dopušten ulazak u prostor Agencije.

Uz nužnost nošenja zaštitnih maski, podsjećamo na važnost držanja razmaka od 2 metara u zatvorenom prostoru te dezinfekciju ruku, a za što su u Agenciji osigurana propisana sredstva za dezinfekciju.