Natrag

Datum: 17.01.2014.

IGOR BUTORAC NOVI PREDSJEDNIK UPRAVNOGA VIJEĆA

U priopćenju sa zatvorenoga dijela 137. sjednice Vlade Republike Hrvatske, objavljenom 16. siječnja 2014. godine na Internetskoj stranici www.vlada.hr obznanjena su razrješenja i imenovanja članova Upravnog vijeća Agencije za obalni linijski pomorski promet.

Za novog predsjednika Upravnog vijeća Agencije imenovan je Igor Butorac a dosadašnji predsjednik Boris Matošić je razriješen. Razriješeni su i članovi Upravnog vijeća Denis Ikić, Goran Begović, Mato Botica i Vladimir Svalina.
Ksenija Košćević – Čuvalo i Hrvoje Radovanić ponovo su imenovani, a novi su članovi Zorica Lučić i Radoslav Barišić.

Tako Upravno vijeće Agencije za obalni linijski pomorski promet sada ima pet članova koji su imenovani kao predstavnici Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture (predsjednik Upravnog vijeća Igor Butorac te članice Zorica Lučić i Ksenija Košćević – Čuvalo), Ministarstva financija (Hrvoje Radovanić) i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije (Radoslav Barišić), a sve sukladno članku 19. stavku 3. Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu (NN 33/06, 38/09, 87/09, 18/11 i 80/13).