Natrag

Datum: 27.10.2020.

OTVORENE PONUDE ZA LINIJU LASTOVO- KORČULA – DUBROVNIK

U nazočnosti članova stručnog povjerenstva i predstavnika brodara u ponedjeljak 26. listopada 2020. godine u prostorijama Agencije za obalni linijski pomorski promet u Splitu otvorene su ponude prispjele na natječaj za odabir brodara koji će od 1. siječnja 2021. godine obavljati prijevoz na državnoj brzobrodskoj liniji 9808 Lastovo – Korčula – Dubrovnik i obratno.

Temeljem odluke Upravnog vijeća Agencije za obalni linijski pomorski promet raspisan je natječaj za odabir brodara koji će pružati javnu uslugu javnog obalnog linijskog pomorskog prijevoza od 1. siječnja 2021. godine na neprofitabilnoj državnoj brzobrodskoj liniji broj 9808 Lastovo – Korčula – Dubrovnik i obratno, a za razdoblje od 6 godina.

Rok za dostavu ponuda bio je 26. listopada 2020. godine.

Za održavanje linije 9808 ponude su dali Krilo Shipping Company d.o.o., Adriatic Fast Ferries d.o.o. i Kapetan Luka- Krilo, vl. Ivan Tomić.

Stručno povjerenstvo će ponude pregledati, ocijeniti i zapisnički konstatirati rezultate, a rok za donošenje odluke o odabiru je 30 dana od isteka roka za dostavu ponuda.